Pemzli.hu -Válogatott festőművészek oldala- - Fórum: Johnny Cash

Bejelentkezés

Felhasználónév:  Jelszó:    Regisztráció |  Elfelejtett jelszó

Téma nyomtatása
Johnny Cash
@Attila
#1 Hozzászólás nyomtatása
2012-01-26 16:56

Főadminisztrátor

Regisztrált: 05.02.11

Van itt az oldalon, aki szereti, engem ilyen-olyan gyerekkori emlékek fűznek hozzá, meg a recsegős lemezeké. Wink

Ring Of Fire

Walk the line

Easy rider

http://pemzli.hu/
tiszai
#2 Hozzászólás nyomtatása
2012-01-26 21:03

Fórumozó tag

Regisztrált: 22.11.11

Johnny Cash neve valóban legendává vált, és ilyen hanggal valóban legfeljebb 100 évenként születik egy ember. Hangján kívül pedig ugyancsak kalandos élete nagyban hozzájárult a körülötte lévő mítosz kialakulásához. Hiba viszont, hogy a laikus közvélemény hajlamos egyenlőség jelet tenni az ő neve és a country műfaj közé, ez pedig nagy hiba, és durva tévedés. Koromnál fogva még láttam, hallottam Őt élőben, és valóban örök életre szóló élmény volt. 2006-ban viszont Chicagoi barátom házában néztem a CMT (Country Music Television) műsorát, és azt hittem álmodom. Egy 20-as éveit taposó fiatalember JOSH TURNER clipje ment, és azonnal tudtam, hogy ez a hang bármikor felveszi a versenyt minden idők bármelyik country sztárjáéval, beleértve Mr. Cash-t is. Akit egy kicsit is érdekel ez a műfaj, a név alapján keressen rá pl. a Youtube-on, nem fog csalódni igérem. A Would you go with me, Your man, Fire cracker és a többi dal igazi élmény, ebben biztos vagyok.

www.tiszaijozsef.hu
Ugrás a fórumra:

Share

Copyright ©2011
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője Kagyerják Attila Tamás
Elérhetőség:kapcsolat@pemzli.hu