A grafikusok világába tett látogatásom során sikerült megismerkednem KERESZTES ÁGNES: FESTŐMŰVÉSZ, GRAFIKUSSAL, aki nem csak csinos, de igen figyelemre méltó munkái is vannak…….Ezt a videót mutatnám be nektek
KERESZTES ÁGNES…..1983-ban születtem Tiszalökön. Fő koncepcióm egy méltatlanul kezelt páros: a fekete és fehér művész megfogalmazása, azon belül egyfajta tiszteletadás. A színek bölcsője, gyökere a fehér fény. A fekete, pedig számomra mindennek alfája és ómegája. Témáimban fontos szerepet kap a lovaglás és a lóverseny, valamint a nem hagyományosan megfogalmazott tájkép.
Szerkesztette: @Attila - 2013-05-25 10:31
Nekem ez izgalmas, hirtelen valakivel egy ilyen videobemutatón keresztül ismerkedni, akit (akinek a munkáit) még sose láttam.
Az első képeknél azt gondoltam, na , ennyi volt, köszi ebből nem kérek, aztán mégis néztem tovább, már jóval túl a közepén jártunk, mikor volt egy váltás... Hűha !! ... itt valami történt, és a valami nem kicsi valami....
És akkor jött az első kérdés, hogy hogyan vannak időrendben ezek a képek.
Nahát ezt még most sem tudom... pedig nézelődöm : http://keresztesa...logspot.hu